Single Speed

Ideea de bicicleta single-speed/fixed-gear nu este una noua, ci mai degraba o “revenire” la originile bicicletei. Prin acest proiect dorim sa oferim clientilor nostri o bicicleta cat mai simpla, eficace in cazul pedalatului urban si extrem de usor de intretinut.

Lipsa schimbatoarelor de viteza, a pinioanelor si placilor de angrenaj suplimentare costurile de intretinere scad simtitor, ele fiind de multe ori partea cea mai costisitoare a unei biciclete.

Posibilitatile de a personaliza bicicleta sunt limitate doar de imaginatie, oferind clientilor oportunitatea de a alege si combina dupa bunul plac culorile butucilor, a spitelor, jantelor…pe scurt a bicicletei intregi.

In plus, butucul de spate este flip-flop(single speed/fixie), in sensul ca acesta are cate un pinion pe ambele parti, unul fix si unul tip freewheel, trecerea de la ele facandu-se prin intoarcerea rotii in cadru. O bucurie pe doua roti.

Sport X Team la Bruxelles

Suntem mandri deoarece am putut sprijini evenimentul organizat pentru a marca Ziua Nationala si 10 ani de la aderarea Romaniei la UE. Componentele noastre impreuna cu maiestria celor de la Reborn Bicycles au format combinatia perfecta pentru a reprezenta traditiile romanesti si ciclismul, o bicicleta „Made in Romania”. ?